Doküman Yönetim Sisteminin Firmalara Sağladığı Yararlar

Doküman Yönetim Sisteminin Firmalara Sağladığı Yararlar

Firmaların istedikleri anda evraklara ulaşması ve kırtasiyeciliğin önüne geçmesi adına teknolojinin sunduğu nimetlerden biri olan doküman yönetimi firmalara pek çok konuda yarar sağlamaktadır. Siz de firmanız açısından doküman yönetimi sistemi oluşturmak ve bu sistemin kusursuz işlemesini istiyorsanız https://www.g-gsoft.com.tr/tr/dokuman-yonetimi/ adresi üzerinden firmamıza ulaşarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yönetim Sistemi

 İnternet ortamına kayıt edilen evraklara kısa zaman içerisinde ulaşmak mümkündür.

 Bu belgelerin elektronik ortama aktarılması oldukça kolaydır. Evrakların sisteme kayıt aşaması da kolay olduğundan iş hacmi azalacaktır.

 Firmanızın performansını yönetim programları sayesinde inceleyebilir ve kolayca takip edebilirsiniz.

 Evraklar üzerinde kim değişiklik ve düzeltme yaptıysa bu sisteme kaydedileceğinden sorun yaşamazsınız.

 Evrak paylaşımı noktasında sıkıntı yaşamazsınız. Ayarlar bölümünden evrakları gizleyebilir, gizliliği ise yalnızca dilediğiniz kişilere açabilirsiniz.

 Yönetim kurulunun onayına yine web ortamı üzerinden giden evrakların onaylanması ve tekrar evrak gönderen şahsa teslim edilmesi de zaman kaybına sebep olmamaktadır.

 Yapacağınız filtreleme ile dilediğiniz evraka kolayca ulaşabilirsiniz.

 Evrakların sisteme yalnızca bir kez kaydedilmesi yeterlidir. Daha sonra evraklar, diğer evraklar ile ilişkilendirilecektir.

 Dilediğinizde dokümanları yalnızca yetkili şahıslar ile paylaşabilirsiniz. Böylece evraklarınız güvende olur.

 Herhangi bir değişiklik yapıldığında bu değişiklik mail yolu ile tarafınıza iletileceğinden ilgili kişiler bu konuda kolayca bilgi sahibi olabilir.