Yeşim Taşı ve Faydaları

Yeşim Taşı ve Faydaları

Doğanın bizlere armağanı birçok şifalı taş bulunuyor. Ancak bu taşları tanımadığımız ve faydalarını bilmediğimiz için faydalanamıyoruz. İşte bu mucizevi taşlardan biri de yeşim taşı. Yeşim taşının gerçekten de insanı hayrete düşüren etkileri var. Öncelikle yeşim taşını sizlere biraz tanıtmak istiyorum. Yeşim taşı doğada bulunan ve genellikle yeşil renkte, yuvarlak biçimde, üzerinde küçük küçük benekleri olan bir taştır. Keskin kenarlara sahip değildir aksine yumuşak ve adeta elle düzeltilmiş gibi yuvarlak bir yapısı vardır.

YEŞİM TAŞININ FAYDALARI:

 Yeşim taşı günlük kişiler üzerinde taşımak için en ideal taşlardandır.

 Üzerinizde taşıdığınızda güven ve huzur duygusu verir,

 Kireçlenme rahatsızlıklarına oldukça faydalıdır,

 Korku anında kalbin üzerine konulduğunda kalbi ferahlatır ve korkuyu giderir,

 Heyecanlandığınızda yeşim taşınızı elinize alın ve heyecanınızı gidermesini bekleyin,

 Aşırı öfke ve üzüntü anında yeşim taşınızı avucunuza aldığınızda yeşim taşı enerjiyle ısınarak öfke veya üzüntünüzü bastıracaktır,

 Yeşim taşı kişiye adalet ve merhamet duygularını kazandırır aşırı duyguları da dengeler,

 Yeşim taşını ağızınıza alarak konuştuğunuzda diş ağrınızı azaltır hatta bir müddet sonra sonlandırır,

 Odaklanma ve dikkat gerektiren konularda yeşim taşını kullandığınızda odaklanma ve dikkat konularında problem yaşamamanızı ve libidonuzun hat safhaya ulaşmasını sağlar,

 Yeşim taşı ayrıca vücuttaki toksinlerin atılmasında da faydalıdır,

 Kas ağrıları, migren, kronik yorgunluk, uykusuzluk, sinüzit, regl ağrıları ve düzensizliği konularında da oldukça faydalıdır.

 Yeşim taşı genellikle konuşmacılar ve öğretmenler tarafından sıkça kullanılır çünkü topluluk karşısında kişiye öz güven ve cesaret kazandırır.