Yürüyen Merdivenlerin Kullanım Amacı

Yürüyen Merdivenlerin Kullanım Amacı

Asansöre Binmek İstemeyenlere

Yürüyen Merdivenler alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, havaalanları, Metro altları ve diğer birçok alanda kullanılabilirler. insanların katlar arasında geçiş yapmasını sağlayan yürüyen merdivenler son derece güvenli ve ergonomiktir.

Yürümeden Yürümenin Keyfini Yaşayın

Asansöre binmek istemeyen insanların tercih edebilecekleri yürüyen merdiven sistemleri sürekli olarak aktif oldukları için merdiven sırasında bekleme gibi bir durum söz konusu olmaz. Yürüyen merdiven yükseklikleri alanın katlar arasındaki yüksekliğine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Sadece kapalı alanlarda değil, açık alanlarda da kullanılabilen yürüyen merdivenlerin birçok avantajı vardır.

Enerji Tasarruflu Merdivenler

İnsanların herhangi bir efor sarf etmeden katlar arasında geçiş yapmasını sağlayan yürüyen merdivenler uzun yıllar dayanıklıdır. Düzenli olarak bakım ve onarımlarının yapıldığı durumlarda uzun yıllar boyunca kullanılabilen yürüyen merdivenlerin üzerinde bir acil durum butonu bulunur. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanması durumunda insanlar acil durum butonuna basarak merdiven işleyişini anında durdurabilirler. Son derece işlevsel olan merdivenler büyük küçük herkesin kullanımına uygundur. Enerjiden tasarruf edilmesi amacıyla hareket sensörlü olabilen yürüyen merdivenlerde herhangi bir kullanım olmaması durumunda merdiven durarak aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlanabilir. Yürüyen merdivenlerin çalışması otomatik olarak gerçekleşmez Amacı dışında kullanılma ihtimaline karşın açılış ve kapanışları özel bir anahtar sistemi sayesinde olur. Görevli, mekanik aksam kutusunun içinde bulunan kilit bölgesine anahtarla giriş yaparak merdiveni aktive edebilir.